MARITIM ELEKTRONIKK
– KOMPETANSE OG KVALITET

Tildeling av Maritime Radiolisens

Lisenseavdelingen i Telenor Maritim radio tildeler Maritimeradiolisenser for alle som benytter maritime frekvenser, dvs. alle norske fartøy og offshoreinstallasjoner, skoler og radiofirmaer. De tildeler også lisenser for alle nødpeilesendere, samt aktiverer og tildeler lisens for alle norske maritime Inmarsat terminaler. Serco kan, gjennom sin forhandleravtale med Telenor Maritim Radio, utstede MMSInr og kallesignal til fritidsfartøy.

Les mer …

Web-eksamen SRC (VHF) Sertifikat

SRC, Short Range Certificate, er den internasjonale betegnelsen på det som før ble kalt VHF-sertifikat. SRC kreves for å kunne betjene VHF-radio m/DSC ombord i fritidsfartøyer og visse yrkesfartøy i indre farvann. For bruk av VHF uten DSC (f.eks. livbåt- og MOB båtmannskap, kranfører, falkøye m.m. offshore), samt internkommunikasjon ved bruk av VHF om bord i skip, vil også det gamle VHF-sertifikatet være gyldig.

Les mer …

Simrad introduserer den nye intelligente NSS evo2

Den nye NSS evo2 serien er en perfekt kombinasjon av integrering, design og ytelse, og ideéll som navigasjonsløsning for motor og sportsfiske fartøy i alle størrelser.

NSS evo2 er designet for fritidsbåter i alle størrelser, men er også skreddersydd for mindre yrkesfartøy, ikke minst takket være store skjermer samt alle Navico modulene, slik som Bredbåndsradar, pulsradar, CHIRP ekkolodd og StructureScan, AIS, underholdning og motor interface.

Les mer …

Hvem er vi?

Serco AS er leverandør innen maritim elektronikk til fiskefartøy, yrkesfartøy og fritidsbåter. Vi har lang yrkeserfaring innen fagområdene navigasjon, kommunikasjon og fiskeletingsutstyr.

Hva gjør vi?

Serco AS utfører service, vedlikehold og rehabilitering på alle typer fartøy, fra komplekse skip til mindre båter.

Kontakt

Serco AS
Jarlsøveien 50, 3124 Tønsberg
Telefon: 815 56 920
E-post: Klikk her