MARITIM ELEKTRONIKK
– KOMPETANSE OG KVALITET

Ny revolusjonerende radar fra Simrad "HALO"

Simrad har kommet med en ny og revolusjonerende solid state HALO-radar uten magnetron og børstemotorer. Den kombinerer det beste fra tradisjonell pulsradar- og 4G bredbåndsradarteknologi. Resultatet er en enestående blanding av registrering på kort og lang avstand, presis måldefinisjon og lite birefleks.

 

Halvleder med puls Kompresjonsteknologi.
Halo™ bruker faststoffelektronikk til å produsere pulsoverføringer med liten effekt og frekvenssveip, som en radar-ekvivalent av CHIRP-sonaren, med fremragende rekkevidde og måloppløsning medminimal oppvarmingstid, levetid og lavt utslipp.

Utviklet for maksimal pålitelighet og minimalt vedlikehold.
Halo™ Rsender/mottaker med faststoff betyr at det ikke er magnetron som må skiftes ut og at det ikke er behov for manuell innstilling når magnetronet varmes opp eller blir gammelt. Faststoff, børsteløs motor betyr at det ikke er noen motorbørster som slites og må skiftes ut.

Lav elektromagnetikk Utslipp for bruk hvor som helst.
I motsetning til tradisjonelle pulsradarer overholder Halos pulsoverføringer med liten effekt de nye standardene for lavt utslipp for radarer. Radarne kan trygt brukes på forankringsplasser og i marinaer, slik at du har radardekning fra reisens start til slutt.

 

Målregistrering
Alle Simrad Halo-radarene har konkurransedyktig målregistrering, og de større HALO-4- og HALO-6- modellene overholder mange av de strenge komponentkravene i IE 62388 Annex D for kommersielle radarsystemer.

HALO-radaren kommer i tre modeller:

  • HALO-3: 3-fot åpen antenne med 48 nm sann rekkevidde.
  • HALO-4: 4-fot åpen antenne med 64nm sann rekkevidde.
  • HALO-6: 6-fot åpen antenne med 72 nm sann rekkevidde

For priser og tilbud besøk SercoShop.no

 

 

Hvem er vi?

Serco AS er leverandør innen maritim elektronikk til fiskefartøy, yrkesfartøy og fritidsbåter. Vi har lang yrkeserfaring innen fagområdene navigasjon, kommunikasjon og fiskeletingsutstyr.

Hva gjør vi?

Serco AS utfører service, vedlikehold og rehabilitering på alle typer fartøy, fra komplekse skip til mindre båter.

Kontakt

Serco AS
Jarlsøveien 50, 3124 Tønsberg
Telefon: 815 56 920
E-post: Klikk her