MARITIM ELEKTRONIKK
– KOMPETANSE OG KVALITET

Ny revolusjonerende radar fra Simrad "HALO"

Simrad har kommet med en ny og revolusjonerende solid state HALO-radar uten magnetron og børstemotorer. Den kombinerer det beste fra tradisjonell pulsradar- og 4G bredbåndsradarteknologi. Resultatet er en enestående blanding av registrering på kort og lang avstand, presis måldefinisjon og lite birefleks.

Les mer …

Furuno er blitt distributør av WASSP

Furuno Norge AS har blitt distribusjon av WASSP multistråle ekkolodd i Norge og Nordvest Russland.
ENL’s multistråle ekkolodd «WASSP» er utviklet for å gi detaljert informasjon om bunnforhold, så vel som fisk og andre objekt i vannkolonnen.  Et mulitistråle ekkolodd skiller seg fra andre ekkolodd ved at det kartlegger et stort areal av havbunnen på kort tid og med stor nøyaktighet.

Les mer …

Nyhet! Coastal E erstatter papirkartet

På mindre fartøy har det lenge vært et sterkt ønske om å bli kvitt papirkartet. A0 kartet er stort og kan være en utfordring
å jobbe med på en trang bro. Kartrettelser er tidkrevende og kan være vanskelig å prioritere i en hektisk hverdag.

Nå har løsningen kommet, Coastal E.

Les mer …

Ny TECDIS fra Furuno


Med TECDIS 2424 får man det samme TECDIS systemet som tidligere, men nå i kun en enkel enhet. Ved å kombinere skjermen og prosesseneheten i ett og samme kabinett, trenger man kun en 24" widescreen skjerm. Ved en dobbel TECDIS installasjon som inneholder ENC listene, kan fartøy seile helt uten papirkart.

Les mer …

Simrads nye flaggskip ‐ NSO evo2

Med sitt nye flaggskip setter Simrad Yachting en helt ny standard for maritime multifunksjonsprodukter. NSO evo2 har alle de muligheter man kan tenke seg, pluss litt til, og til en kurransedyktig pris. NSO evo2 er designet for større fritidsbåter og mindre yrkesbåter.  NSO evo2 kan være et enkelt system, eller det kan være et avansert system, alt etter hva man ønsker seg.

Les mer …

Hvem er vi?

Serco AS er leverandør innen maritim elektronikk til fiskefartøy, yrkesfartøy og fritidsbåter. Vi har lang yrkeserfaring innen fagområdene navigasjon, kommunikasjon og fiskeletingsutstyr.

Hva gjør vi?

Serco AS utfører service, vedlikehold og rehabilitering på alle typer fartøy, fra komplekse skip til mindre båter.

Kontakt

Serco AS
Jarlsøveien 50, 3124 Tønsberg
Telefon: 815 56 920
E-post: Klikk her