MARITIM ELEKTRONIKK
– KOMPETANSE OG KVALITET

Serco AS

1000x550-flyfoto-fra-nordvest-980x539-l

Selskapet

Serco ble stiftet feberuar 2010, og er et datterselskap av Vico AS i Haugesund. Vico er i dag Norges største leverandør innen maritim elektronikk, solid økonomi og etablert så tidlig som i 1945. Serco holder til i nye moderne lokaler på Jarlsø, utenfor Tønsberg. Der har vi eget verksted, showroom, undervisningsrom og dypvannskai.

Fagkompetanse

Serco har tekniske spesialister og kompetanse innen maritim elektronikk som vil kunne hjelpe deg med å velge riktig utstyr i forhold til dine behov. Vi setter fokus på at du skal få riktig veiledning og service fra planleggingen, under installasjon og i driftssituasjonen. Kjøp og installer produktene hos Serco og vær trygg på kompetanse og kvalitet.

Skreddersøm

De fleste fartøyer med dagens utstyr krever og gir rom for spesialtilpasninger. Vi hjelper deg med å sette sammen den beste løsningen som gir deg de funksjonene du må ha for at driften skal være både økonomisk og sikker. Serco vil være en god partner for å finne ut hva som er den beste løsningen for deg og dine behov.Serco samarbeider med de ledende aktører innen bransjen for å kunne gi deg de beste løsningene, og de beste produktene.

Velkommen innom for en maritim prat!

Hvem er vi?

Serco AS er leverandør innen maritim elektronikk til fiskefartøy, yrkesfartøy og fritidsbåter. Vi har lang yrkeserfaring innen fagområdene navigasjon, kommunikasjon og fiskeletingsutstyr.

Hva gjør vi?

Serco AS utfører service, vedlikehold og rehabilitering på alle typer fartøy, fra komplekse skip til mindre båter.

Kontakt

Serco AS
Jarlsøveien 50, 3124 Tønsberg
Telefon: 815 56 920
E-post: Klikk her